perjantai 3. toukokuuta 2013

Kiirettä pitää

Kyllä tuo työnteko vaan haittaa harrastuksia ;-) Tai ehkä se loppujen lopuksi kuitenkin mahdollistaa nämä harrastukset eli enpä kuitenkaan valita. Ja kaiken lisäksi meillä on töissä niin hauskaa, että me saadaan varmaan kohta huomautus liiallisesta nauramisesta :-)

Olisi siis kiva käydä ratsastaa ponillakin enemmän, mutta enemmän olen nyt käynyt Hiskiä liikuttaa. Ja välillä sekin palkitsee: tämän viikon valmennus oli parhaiten onnistunut tunti koko tuolla tallilla olo aikana. Oikeestaan se oli ehkä yksi onnistuneimmista ratsastuskerroista ikinä. Seuraavaa yhtä hyvää tunnetta odotellessa, tosin siihen saattaa taas mennä aikaa...

Hiski ja Viirus (toinen tarhakavereista)
 
Kotaretkellä 27.4.
Vinka on käynyt Lappeenrannan kisojen jälkeen kerran agikentällä, Annan valmennuksessa 21.4. Sen jälkeen on taas taukoiltu tämä pari viikkoa, mutta su:na on taas Annan valmennus. Sitten Pieksämäen kisat 9.5. ja Mikkelin kisat 12.5. Seuraavana viikonloppuna omat kisat, sitten Varkaus (tai Joensuu) ja sitten olisi Kuopiossa taas kisat (tai Kajaanissa). Eli eiköhän me taas tästä agilitynkin vauhtiin päästä.

Tänään karkasin (liukumalla) vähän aikaisemmin töistä ja käytiin Suskun ja koirien kanssa Käärmelahdessa reilun 12 km lenkki. Ihan ilma! Ja ihana päästä pitkästä aikaa kulkemaan polkuja ja metsäteitä pitkin. Kävin vappuaattona ekaa kertaa juoksemassakin metsässä talven jäljiltä :-) Johan nuo juoksulenkit pyöräteillä alkoikin kyllästyttää aika lailla.

hakattu harju :-(

mutta muuten maisema on kyllä hieno, kun nyt näkee kauas - ei pidä katsoa jalkoihin vaan horisonttiin!

1 kommentti:

  1. Oli kyllä kiva! Ens kerralla lähetään silleen, etten oo niin paljoa liikkunut ennen, jaksaa paremmin sit juostakin ;-)
    hauska tuulitukka mulla :-p

    VastaaPoista